Unde arta întâlneşte piatra. Tavolli Stone de la A la Z

Echipa Tavolli Stone a realizat recent o lucrare de amploare pentru valorificarea unor sculpturi. Într-un decor impetuos al unuia dintre cele mai elegante spaţii de evenimente din ţară, nu numai granitul, cât şi piese de mobilier clasic oferite echipa noastră Tavolli Presige, decorează acum sala de festivităţi.

 

Pentru susţinerea greutăţi, in unele cazuri, am ranforsat măştile de granit cu fier. Am realizat capitelurile dintr-o singură bucată, pentru a reduce numărul de tăieturi şi a conferi elementul extra de somptuozitate sculpturilor cărora granitul nostru a fost asociat.

Din stocul Tavolli Prestige, vitrinele clasice dispersate prin aceast deosebit restaurant, permit depozitarea obiecteleor necesare, adăugând la rândul lor încă un nivel de ambianţă clasică aspectului general, pe lângă aspectul practic spaţiului de depozitare.

Nu puteau lipsi din acest decor regal, lavoarele de 5 stele, motiv pentru care, am imbrăcat această zonă marmură Giallo Altlantis. Îmbinând perfect ceramica deja existentă, am tăiat blatul dintr-o singură lastră şi am realizată o suprafaţă unică de aproximativ 3m Lungime x 1m Lăţime. O practică des întâlnită pentru noi şi de care ne mândrim, lucrările la mari dimensiuni asigură nu numai un aspect mai elegant, dar sunt ţi mai durabile în timp permit o mentenanţă mult mai practică.

Podelele, marca Tavolli Stone din nou, sunt realizate din marmură Brecia Sarda polişată, 2cm grossime pentru a permite un uz comercial de-a lungul următoarelor decenii.

Suntem convinşi că avem soluţii şi pentru ideeile Dumneavoastră aşa că vă invităm călduros să ne contactaţi.

Pavaje & Scari Exterioare

Lucrari exterioare realizate cu piatra naturala furnizata si instalata de Tavolli Stone pentru o rezidenta privata. Pentru aceasta lucrare a fost folosita Piatra Naturala Luserna, sub forma de Pavaje Cubice cu insertii de Porfido cubic. Treptele de scari sunt realizate tot din Piatra Luserna, provenind din Alpii Piedmontului.